Lehoczky János-díj 2014 – Pályázat a környezeti nevelés területén kiemelkedő pedagógusok elismerésére

Erdei Iskola Egyesület

Az Erdei Iskola Egyesület (EIE) pályázatot hirdet a Lehoczky János-díj elnyerésére a környezeti nevelés területén kiemelkedő pedagógusok elismerésére.

A díj célja

Az erdei iskola mozgalom területén tevékenykedő, az erdei iskola mozgalom szereplői által elismert személy díjazása, aki munkásságával sokat tett és tesz az ifjúság környezettudatos gondolkodásmódjának és magatartásának kialakításában, hozzájárul az erdei iskolázás hagyományainak megőrzéséhez, fejlődéséhez, népszerűsítéséhez, és tapasztalatát, tudását megosztja, átadja embertársainak, ezáltal biztosítva a folytonosságot.

Pályázók köre

Jelölhetők: magánszemélyek.

A pályázat részletei

A díjra az a személy jelölhető, aki etikailag feddhetetlen, az ifjúság számára pozitív példát mutatva végzi szakmai munkáját, és eleget tesz az alábbi szempontok valamelyikének:

  1. Munkásságával sokat tesz az erdei iskola mozgalom kiterjesztéséért. Publikációkkal, előadásokkal, továbbképzésekkel segíti a mozgalom népszerűsítését, minőségi fejlesztését.
  2. Munkájával sokat tesz az ifjúság környezettudatos gondolkodásmódjának és magatartásának kialakulása érdekében, népszerűsíti a fenntartható fejlődést. Hozzájárul az erdei iskolázás hagyományainak megőrzéséhez, megerősítéséhez.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. További információ a felhasználási feltételekben. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját!

A pályázat benyújtása

A jelöléseket jelölőlapon lehet benyújtani az alábbi e-mail címre: szilvy02@t-online.hu

Határidő: 2014. február 15.

Tekintse meg a teljes pályázati felhívást!

Lehoczky János-díj 2014 – Pályázat a környezeti nevelés területén kiemelkedő pedagógusok elismerésére